Coronavirus (COVID-19)

11 maart 2020

Als ARQ Centrum'45 en ARQ Diagnostisch Centurm houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen wij de RIVM richtlijnen. Conform deze richtlijnen, die ook tijdens uw behandeling gelden, vragen wij u het volgende. 

Check zelf voordat u een afspraak heeft voor behandeling of er signalen zijn van verkoudheid, hoesten en koorts (38 graden of hoger). Bij klachten verzoeken wij u niet naar onze locatie te komen, wij zetten uw behandeling online voort. Informeer uw behandelaar zodat uw therapie via beeldbellen kan plaatsvinden.

U kunt zich hierop voorbereiden door alvast te controleren of u een Quli account heeft. Als u deze wilt aanmaken kunt u mailen naar: ehealth@arq.org. Graag met vermelding van uw volledige naam en geboortedatum.

Uit voorzorg verwelkomen wij bezoekers van onze locaties momenteel niet met een handdruk. Graag brengen we de algemene hygiëneadviezen extra onder de aandacht:

  • was handen regelmatig met water en zeep;
  • hoest of nies in de binnenkant van de elleboog;
  • gebruik papieren zakdoekjes;
  • schud geen handen.

Heeft u vragen over het nieuwe coronavirus? Raadpleeg de website van het RIVM of bel naar tel. 0800-1351, het speciale landelijke telefoonnummer.